Shit Pommes...

I måndags var det dags igen...
jag skulle stå-uppa för andra gången. Den här gången skulle jag göra det på Boulevardteatern i samband med BungyComedy-tävlingen som innebär att man betalar 100 kr så får man 3 minuters scentid. Petra Mede, Soran Ismail och Aron Flam har vunnit tävlingen och Björn Gustafsson och Kristoffer Appelquist har varit med och deltagit.
I måndags va den första deltävlingen av 13 (om jag har räknat rätt)

Först gick Janne Westerlund upp och värmde upp lite, sen körde Klas Åkerblom och Anders Celin lite one-liners för att se vem som var tråkigast, och sen var det dags för den första deltagaren i BungyComedy, nämligen jag.
Körde i princip samma set som på Big Ben men bytte ut ett skämt och sen improviserade jag ett skämt om Kodjo Akolor som satt i publiken när jag kände att jag hade lite tid över.
Responsen va bättre än på Big Ben, kan bero på att jag hade några vänner i publiken, men mest av allt hörde jag Anders Celin skratta och stampa med foten när jag drog mitt första skämt, vilket jag tar som en jättefin komplimang.
Jag höll mina tre minuter och gick av scenen, lyckades inte höra något av vad näste man Henrik Blomqvist sa för jag va fortfarande "på scen" eller vad man ska säga.

Efter kvällen fick vi feedback av Anders och Klas, dom gav tips på hur jag kunde få vissa skämt ännu roligare.

All in all en rolig kväll och nu väntar jag ivrigt på Semifinalen den 1:a December.

RSS 2.0