Fridays, Bio, Spyan och Sture

Igår hade jag inga planer alls på att dricka öl. Min mage hade protesterat hela dagen och till och med när jag åt dagens första måltid 20:30 på kvällen så var jag ändå inte riktigt sugen, kände mig bara tvungen att äta nått.
Vi åt på Fridays innan jag och David stack på bio, "Låt den rätte komma in". Rekommenderar den starkt till alla. Det var knappast en typisk vampyr-film och det är det svenska, lugna filmandet som skapar stämningen. Jag drog faktiskt ner kepsen över ögonen ett fåtal gånger.

Sen begav vi oss till Spy Bar för Davids kompis Branne skulle köra standup där. Det låter helt absurt, och det var det också. För det första så var Branne ganska redig i gasen när han gick upp, för det andra så var inte publik ett dugg sugna på standup. David filmade det hela och förhoppningsvis dyker klippet upp på hans blogg snart
http://daviddruid.blogspot.com

David ville gå och hälsa på Soran som va på Sturegallerian, så vi tog en öl där, sen begav vi oss hem.

Just det, höll på att glömma, på väg till biografen stötte vi på munspels-mannen. Ni vet, han som röjjer på plattan alt. drottninggatan. HAN ÄR TYSK! Hade ingen aning. Munspels-mannen och David kom bra överens iaf, på bilderna har dom ett långt snack om övervakningskamerorna på 7eleven.




En kväll på stan.

Efter att ha spenderat majoriteten av kvällen framför "LEGO Batman"-spelet så beslutade jag mig för att åka till Norra Brunn och hämta min dator som stod där.
Jag var ganska seg och ville bara hem men hamnade på sidospår. Gick till nån pub på kungsgatan med David, vi skulle bara ta en öl. Sen ringer Soran och säger att dom (Turnén 2008-gänget) ska till Village. Så vi hänger på dit. Jag är nära på att inte få komma in eftersom vakten tyckte jag såg full ut, men med lite hjälp så kom jag till slut in. 

Helt slut i benen idag för vi dansade verkligen hela kvällen, jag var nog 17-18 sist jag dansade en hel kväll.
Sen minns jag vagt en taxi som förde mig hem till Fridhemsplan.

Såg att det togs vimmelbilder på Village igår och jag hamnade på en brevid Thea och David. Jag heter Soran Ismail på kortet, och det var Davids lilla skämt,  
Jag vill inte att folk ska tro att jag går runt och kallar mig själv för Soran Ismail och säger "sett mig i parlamentet?" för att få knulla...  för det får man inte



Igår

Igår var jag en snabb sväng på Norra Brunn och filmade Johan Rheborg. Han körde lite nya grejer om Sterling som jag inte hade hört förut, kanske är därför man kallar det nytt material.
Efter det så stack jag hem och tankade in det på datorn och skulle nyss skicka det till honom när jag märkte att filen låg på 2.8gb så jag blir tvungen att springa ner och köpa en dvd-skiva och bränna ut skiten...

Efter att jag hade tankat klart så bunkrade jag upp med glass och film. Ben & Jerrys "Half Baked" (nån ny smak) och filmen "Kiss Kiss Bang Bang" med Robert Downey Jr. och Val Kilmer. Somnade i soffan efter en kvart eller så och vaknade av att nån skrek i trappuppgången. Då gick jag och la mig i min säng istället. 

David Druid...

...har fått en alldeles egen "showreel" klippt av Yours Truly.
gå in på davids blogg   http://daviddruid.blogspot.com


Dr. Dog kommer bli jättestora i Sverige!!

Det är den 21e Oktober 2008 och jag förutspår att bandet Dr. Dog kommer inom ett år bli jättestora i Sverige.
Snart kommer alla gå runt och säga "Har du hört Dr. Dog nån gång" och då kommer jag säga "Ja, jag har typ lyssnat på dom i ett år, men tack ändå" och då kommer dom säga "Äh, du ljuger, du ska alltid framstå som att du vet allt och hänger med i musik-svängarna"

och nu har jag det här inlägget som bevis...

www.myspace.com/drdog

Sthlm - GBG via Linköping och Skara

Sitter på en bussen mot Linköping, har kollat på halva "The Fisher King" (en film av Terry Gilliam) och pausade för att se om internet funkade, och till min stora förvåning så gjorde den det.
Åker till Linköping för att sedan bila därifrån med min syster, svåger och mina kära systerdöttrar till Skara, där vi ska lämna barnen och dra vidare till gbg, till min andra syster.

Skrev ett skämt nyss, can't wait for you to hear it.

Jobba hemma...

Idag jobbar jag hemma... har suttit och klippt Poocs hela morgonen och nu är David Druid här, vi ska fila på lite idéer och även pyssla ihop en hemsida till honom. Det ska bli kul. Jag och David har även en idé om att ta med några standup-komiker till Skara i sommar och ha en två-dagars show. Om jag känner Skara rätt så kommer det bli en succé, med tanke på hur lite som händer i Skara.

Igår var jag och filma på Kvarnen, och sen så stack vi till Ego och "Komikaze". All in all; en kul kväll, vet inte riktigt varför ComedyTV aldrig filmat på EGO. Får kolla närmare på det..

Nu ska vi köra....
Svejs

Branschen...

Komiker-branschen är precis som alla andra...
folk snackar skit bakom ryggen på varandra, 
riktigt tråkigt
men sant

Jari Ruotsalainen Dirty Comedy Show

Jari Ruotsalainen, finlands svar på Tony Clifton befinner sig i Sverige har har just nu en stjärnspäckad show på Kvarnen här i Stockholm. Showen är varje tisdag med start kl 20:00, det bjuds på underhållning och en och en annan naken finne.

Förra veckans show;


Lite blandade klipp

Tänkte bara länka till lite grejer som jag har filmat som jag tycker folk borde se.

Fredrik Andersson 


Aron Flam, en utav mina favoriter.


Tobias Persson (Årets Manliga Komiker)

En komiker dammar av bloggen...

Nu va det verkligen ett tag sen jag skrev här.
Hade tänkt att skriva ett långt inlägg för några veckor sedan då vi hade filmat 3 avsnitt av Poocs, men glömde bort det totalt. Vi hade iaf Claudia Galli, Soran Ismail och Henrik Schyffert som gäster, första avsnittet länkar jag till längst ner.

Annars rullar allt på som vanligt. Den stora skillnaden är väl att jag har fått en fin MacBook av ComedyTV, tackar tackar. Så nu kan jag sitta hemma och redigera, vilket underlättar nått så fruktansvärt mycket och jag tror det även har märkts på sidan. Vi börjar bli bättre på att få upp nya klipp med kortare intervaller.

Har inte "gigat" nått sen sist. Nästa gång blir 11/11, då jag gör debut på Komikaze, dom ska ha nån sorts "open mike"-kväll, fast dom kallar det "open ingella". Det ska bli riktigt kul.
Dom senaste dagarna har varit väldigt produktiva på skämt-fronten, har klämt ur mig en hel del roliga one-liners som jag tror kan bli riktigt bra om jag bara byter ut några ord och tränar på uppläggen.
Jag ska också försöka få en tid på Big Ben och be nån att filma med ComedyTV's kamera så att jag kan dyka upp på sidan snart.

Nu ska jag kolla på Lilla Landet Lagom, (Kristoffer Appelquist ftw)



RSS 2.0