Magnus Betnér, släng dig i väggen.

Skitsnack

Big Comedy turnén


2 filmer att se fram emot.




En komiker gör debut på Norra Brunn.

Det känns lite speciellt att ställa sig på en scen som man sett på TV (Släng dig i Brunnen) och sen få folk att skratta precis som många andra komiker gjort innan mig.

Gårdagen va en toppenkväll på Brunnen, jag var lite orolig eftersom alla såg så hängiga och slitna ut "backstage" men när Özz först gick upp och vi märkte att publiken var sugna så piggnade nog alla till lite grann.

Özz påade mig perfekt och jag gick upp och körde en stark femma (Özz hävdar att jag drog över med en minut men jag ska allt ta och kolla på bandet och se).
Efteråt stack vi till Collage där Özz bjöd oss på en underbar middag, jag beställde tortellini för ca 300kr (men det var nog den godaste tortellinin någonsin) och det dracks champagne, vin, öl och sprit.
Vi mötte upp med Soran, Kodjo och Stephen och hans vänner för att bege oss mot V, som tydligen är VIP-stället på Sturekompaniet och när jag kom upp dit så fastslog jag ganska snabbt att V inte var mitt typ av ställe.
Jag gick ner och satte mig på Sturekompaniet istället, men efter ett tag kom Özz och sa att vi skulle till Village så det var bara att hänga på.

2-3 timmar senare befann jag mig i min säng och redan då kände jag av den stundande baksmällan som har präglat hela lördagen.

Nu ska jag till Norra Brunn för sista kvällen av turnén. Förhoppningsvis får jag skoja lite med publiken idag också.


Stockholm

Idag har jag sett Kenza på stan. Har ingen aning om vem människan är men mitt sällskap var noga med att poängtera det, två gånger.
Annars hade jag en betydligt koolare kändis-spottning i måndags på East då jag såg Zach Braff från Scrubs (EAAAAAGLE!!!) sitta med två kompisar.
Borde nästan ha sagt nått, fast han har nog hört allt redan.

Ikväll är det Norra Brunn som gäller, och vilken kväll det kommer bli... Tobias Persson, Soran och Johan Glans.
Tobias behöver bara stå på scenen och säga "sushi" eller "fish and chips" så skrattar jag.
Soran ska bli kul och se om han har utvecklat det materialet jag såg honom köra på Boulevard för någon månad sen.
Johan Glans är Johan Glans.... end of story.

På fredag/lördag avslutas Özz Nûjens Klubb-turné på Norra Brunn och jag kan tänka mig att det blir en hel del festande efter lördagens gig. Kom dit, skratta, festa, gå hem.


RSS 2.0