Don't Hassle the Hoff

Jag älskar kändisar som bjuder på sig själva.
Min nya favorit är det här klippet med David Hasselhoff

Hasselhoff hamnade i blåsväder för två år sedan när hans dotter filmade en full Hasselhoff då han desperat försökte äta en cheeseburgare från köksgolvet.
Därför blir jag så imponerad att han kan gå ut på scenen under European Music Awards i hans hemland (Tyskland) och driva med hela situationen.
Han visar inte bara att han har ett sinne för humor, utan även att han har ett djup som skådespelare. Inte ens Robert Gustafsson kan spela såhär full.




Watch The Hoff Drunk at EMA's 09 - David Hasselhoff EMA 2009 in Music |  View More Free Videos Online at Veoh.com

Fredagsmys.

Sitter i skolan just nu och lyssnar på följande klipp OM OCH OM IGEN!! Kan inte få nog av det där underbara gitarrljudet som bara Josh Homme kan framställa!



Ikväll ska jag giga på Blue Moon Bar. Det var egentligen inte planerat men dom ringde igår och frågade om jag kunde komma och filma och i utbyte skulle jag få 5-6 minuter på scenen, vilket man ALDRIG tackar nej till. All träning är bra träning.

Men det är imorgon jag ser mest fram emot, först giga på Norra Brunn tillsammans med Patrik Larsson och Özz Nûjen, sen ska jag troligtvis se The Dead Weather live på Kägelbanan. Vi får se hur det blir.

Svininfluensa-vaccinet.

Min mor är på mig hela tiden om det här jävla vaccinet.
Men mamma, titta på det här klippet; om jag tar vaccinet och detta händer mig så hoppas jag att du inser att jag kommer bli VÄÄÄÄÄLDIGT sur på dig.

Jag trodde vi hade kommit längre än så här...

Jag ska inte ljuga, jag uppskattar slapstick-humor, speciellt "Gråben och Hjulben", men det är tecknat. Slapstick med levande människor underhåller mig inte ett dugg. Kolla på det här klippet från en ny film som heter "Old Dogs" med Robin Williams som han troligtvis gjorde för att han behövde pengar till crack ville ha en utmaning.



Jag tror att Robin Williams förlorade ett vad år 2002 för han har inte gjort en enda bra film sedan dess.

RSS 2.0