Bästa klippet någonsin...

såg det för nått år sedan och hade totalt glömt bort denna guldklimp


Lennie Norman firar 20 år som artist - Tisdag

Idag var första kvällen av 5 då Lennie Norman firar 20 år som artist, och vilken kväll det var.
Lennie, David Batra och Johan Glans stod för underhållningen och jag tycker synd om folk som sitter på ett jobb dom hatar från 7 till 4 och aldrig skrattar så mycket som jag gjorde ikväll.

Lite efter 20.00 så var det fullt på Norra Brunn och jag placerade mig i dörren för att göra den del av mitt jobb som jag älskar mest, nämligen neka folk när dom vill komma in, det är väl en sorts hämnd för dom gångerna jag blivit nekad på olika ställen.
Hur skönt är det inte att se 4 st. backslick-brats stiga ur en taxi, uppklädda som ett par nobelpristagare, att vänta tills dom tar ett steg från det att taxin åkt iväg och säga "tyvärr grabbar, det är fullt ikväll". 
Jag tycker det är kul att folk tror att man kan komma 20:57 när showen börjar 21:00 och det är Norman, Batra och Glans på scen och sedan bli förvånad att man inte kommer in.
Fast när det är små söta tjejer som kommer fram och frågar snällt "är det verkligen fullt?" så kan jag inte vara taskig utan jag bara förklarar för dom att tyvärr så är det det och att nästa gång så kan dom komma lite tidigare så ska det nog inte vara några problem.

Nog om det

Först kommer Lennie upp och berättar om vad han brukade dra för skämt för 20 år sedan (några kände man igen, haha). 


Sen ropar han upp Batra och Glans på scenen, och dom kommer upp och börjar berätta om en standuptävling där Lennie var domare och Batra och Glans var deltagare. Lennie kunde inte bestämma vem som skulle vinna så han såg till att båda vann. Priset var en resa till London men David och Johan berättade att dom aldrig åkte på den resan utan sålde biljetterna till ett argt gammal par.

Sen berättade Johan om hur han på den här tävlingen undrade det så vem denna utländska komikern David Batra (säg det på engelska) va. David drog några utav Johans gamla skämt som han körde på den tiden vilket fick Johan att ta upp en kasse med ca. 30-40 A4-papper med gamla skämt och brände av ett par.

Efter pausen kom Lennie upp på scenen igen och körde lite.
Sen påade han Glans som jag inte sett sen han uppträdde på RAW och han gjorde ett riktigt bra set.
Sist upp var Batra och det är konstigt för jag såg honom uppträda både i fredags och lördags, men jag skrattade gott åt samma rutiner återigen vilket är ett bevis på hur bra David Batra egentligen är.

Svartskalle-Soran om att diska...


Nytt Svartskalle-Soran

http://www.1000apor.se/tv/svartskalle-soran-i-moete-med-sin-assistent

Svartskalle-Soran


Jag kommer nog synas lite mer i nästa upplaga av Svartskalle-Sorans TV-dagbok

Produktiv Dag nr.2

Idag har vi fortsatt filma sketchen som vi påbörjade igår.
Vi filmade Özz på ett café på Götgatan och Soran i mitt vardagsrum. 

När vi filmade Özz så var det lite dålig belysning men det går alltid att fixa till i redigering. 
Soran sitter jättesnyggt brevid en vas med döda rosor, det finns ingen symbolik i det. Det såg bara snyggt ut.

Efter det stack David hem för att öva repliker för en film han ska vara med i, ni kanske har hört talas om Stieg Larssons "Millenium"-trilogi. David spelar journalisten Tony Scala i den andra filmen "Flickan som lekte med Elden", som inte kommer visas på bio utan går direkt till TV.

Själv hängde jag med Soran till Sturegallerian där Soran mötte upp med folket från 1000apor. Dom skulle filma lite sketcher och yours truly var faktiskt med som Sorans assistent i några av sketcherna.


Produktiv dag.

Idag blev jag väckt tre gånger av folk som ringde, först halv 10, sen kl 10 och sist kvart över 10. 
Sista samtalet var David som jag hade bett ringa när han vaknade, och p.g.a. hans jetlag så vaknade han betydligt tidigare än vad jag hade förväntat mig.

Vi bestämde att jag skulle komma hem till honom och prata om framtiden (dvs. Davids framtida New York-resa i sommar). 

När jag kom dit så körde vi den obligatoriska "titta på roliga youtube-klipp". Hehe, vi satt bredvid varandra i soffan med varsin MacBook i knät och turades om att visa klipp.

Jag antar att vi blev inspirerade för vi började så småningom prata om olika sketcher man skulle kunna filma och så spånade vi fram en riktigt rolig sketch (hoppas vi). Sen ringde David runt lite för att kolla vilka som kunde tänka sig att vara med. Hitills har vi Soran, Özz, Fredrik Andersson och Björn, men vi hoppas på att få lite fler. 

Vi hann filma Björns del av sketchen idag och det blev väldigt roligt. 
Ska bli kul att klippa ihop allt när vi har filmat färdigt.

USA's nästa stora komiker...

Tänkte bjuda på en komiker som spås bli "the next big thing" i USA
Anthony Jeselnik
min typ av humor.


RSS 2.0