Klipp nr. 2


Första dagen avklarad.

Har precis vaknat efter gårdagens spektakel.
Vi satte oss i Özz's bil runt ett tiden igår och åkte från Sthlm till Hässleholm, det tar lite mer än 5 timmar men det gick bra (läs: jag överlevde)
David var på sitt bästa vitshumör och måltavlan under bilfärden var Arons ursprung, något säger mig dock att Aron kommer ge igen under turnén.

F.ö. så var det en väldigt lyckad turnépremiär. Vi var alla lite skeptiska till stämningen i publiken i början men Özz gjorde ett toppenjobb som uppvärmare, jävligt imponerande att se honom köra sin grej. Efter honom kom Ola upp. Ola har nog gängets mest lättillgängliga material, dvs. du behöver varken vara ung eller gammal för att relatera till det han säger, och det är ett stort plus. 
Sen var det Davids tur att gå upp och även han gjorde ett lysande jobb. Det är sjukt att efter ha sett David uppträda så kan jag fortfarande skratta åt vissa saker som han kör. Thats f*cking natural talent!
Precis innan Aron gick upp så gick Özz upp och frågade publiken om man kan skämta om allt, och det verkade som att publiken höll med honom, vilket var ett perfekt sätt att lägga grunden för Aron som fick skratt genom att bra säga "Hej" lite melankoliskt som bara Aron kan. Sen körde han på och fick grym respons, vissa skruvade på sig men jag såg allt att även dom "skruva-på-huvudet"-typerna skrattade åt ganska så grova grejer senare under Arons set.

Här kommer första klippet ur Turné-bloggen


Vem är David Druid?

Jag har helt och hållet glömt bort att länka till en sketch jag och David har jobbat på ett bra tag.



Äntligen...

För första gången sen typ nyår så har jag mer än 500kr på kontot. 
Det har varit en tuff period men folk har sagt "Petter, har du gått ner i vikt"? så jag tror att brist på pengar är bra för figuren.

Men nu har jag skickat min första faktura och således fått in lite pengar på kontot. Det ska firas med standup på Komikaze, ska inte uppträda själv men ska njuta. Aron Flam ska nämligen uppträda och det var fruktansvärt längesen jag såg honom så jag hoppas och antar att han har lite nya grejer som jag inte hört än.

Snart bär det av på turné. Özz Nûjen tar med sig David Druid, Ola Söderholm och Aron Flam ut på klubbturné runt hela Sverige och jag ska med och filma backstage och på väg till dom olika gigen, fast Özz har sagt att jag kommer få köra lite standup själv också och jag är så jävla glad och taggad! Jag tror det är en erfarenhet som kommer göra mig till en betydligt säkrare komiker.
Turnén börjar den 24:e februari...

24/2 Turné Premiär. HÄCK i Hässleholm.
25/2 The Tivoli i Helsingborg.
26/2 MACK i Malmö
27/2 Norra Brunn i Stockholm.
28/2 Norra Brunn i Stockholm.
2/3 Boulevardteatern i Stockholm.
3/3 Standup Downstairs, Kalmar Nation i Uppsala.
4/3 Syster o Bror i Stockholm.
5/3 Rubys i Göteborg.
6/3 Latter i Oslo/Norge.
7/3 Latter i Oslo/Norge.
8/3 Latter i Oslo/Norge.
11/3 Oslipat i Malmö.
12/3 Prickprick i Lund.
13/3 Sliperiet i Örnsköldsvik.
14/3 Gasta i Gävle.
18/3 Harrys i Falun.
19/3 Harrys i Örebro.
25/3 Speakeasy Comedy Club, Älmhult
26/3 Restaurang Byttan i Kalmar
30/3 Boulevardteatern i Stockholm.
31/3 Skandiateatern i Norrköping.
1/4 Get up Standup Comedy Club i Arvika.
3/4 Norra Brunn i Stockholm.
4/4 Turnéfinal.Norra Brunn i Stockholm.

Linköping

I lördags åkte jag till min syster i Linköping och det är där jag fortfarande befinner mig denna strålande måndag.
Hade egentligen tänkt att åka hem idag men eftersom jag inte har Kanal 5 så stannar jag en natt till för att kunna titta på RAW ikväll.

Har precis kommit hem från "Busfabriken", en stor lekplats i Linköping, med bollhav, studsmattor och massa tunnlar att kravla runt i. Åkte dit med min mor, syster och mina två syskonbarn.

Imorgon blir det Komikaze, ser fram emot att se två komiker som jag inte sett på länge. Robert Larsson som körde nere i Malmö samtidigt som mig, han är ung och rolig, samt Marja Nyberg som kom tvåa (eller trea) i BungyComedy förra säsongen, alltså samma säsong som jag var med i.

lämnar er med ett underbart klipp från youtube, en unge har varit hos tandläkaren och har nu fått "bi-effekter" av medicinen.




RSS 2.0