just det...

glömde länka till lite av det jag filmade "behind the scenes" i fredags i Västerås

En komiker i Västerås

Kl 3 bar det av mot Västerås
Özz Nûjen, Måns Möller, Nicklas Perslow och jag.
Vi stannade vid en liten vägkrog på E18 där Måns snällt nog bjöd på lunch.
Dom hade riktigt god porterstek på den där vägkrogen och den stekta potatisen var inte heller dum.
Måns fick syn på min mustasch-tatuering och gratulerade mig till den "roligaste tatueringen någonsin".



Lite över 5 var vi framme vid konserthuset i Västerås och showen började 7.
Vi filmade en kort, improviserad intervju med Özz och Nicklas där Özz intervjuade Nicklas, och sen kom även Måns in och tog över intervjun. (Allt kan ses på comedytv.se om några dagar.
Sen började showen...
riktigt bra publik och både Måns och Özz var på G, och jag filmade och försökte koncentrera mig på att inte skratta högt in i micken.



Efter showen var det mingel och sen åkte vi hem...
Jag tackade hjärtligt för att jag fick följa med och Måns sa att han skulle höra av sig ifall dom behövde hjälp med att filma inslag till "Extra Extra" som går på tv3 på lördagar 22:00, japp

En komiker filmar på Norra Brunn

Idag har det varit full rulle. Har hjälpt till att flyttat möbler som vi använde när vi filmade Poocs (jag lovar att det kommer en beskrivning på Poocs, snart, gå in på www.comedytv.se så länge och klicka på "Extra" så får man fram alla avsnitt vi filmat hitills).



Sen på kvällen bar det av till Norra Brunn med videokameran i högsta hugg. Jag hade lovat Nicklas Perslow att jag skulle filma hans fem minuter på Norra Brunn, samt även köra en kort intervju efter det hela.
Showen började med att Özz kom ut och värmde upp publiken men det var en hel del fulla pratkvarnar i publiken som vägrade hålla käft. Sen påade Özz stackars Nicklas, 14 år som kom ut till en halvt-om-halvt sugen publik. Själv tyckte jag Nicklas klarade sig bra, men han va missnöjd själv. Men det var inte riktigt samma publik som det var igår på Mosebacke.



Efter showen frågade Måns och Özz mig om jag ville följa med till Västerås imorgon och filma deras sista "Özz vs. Måns Standup Fight Night". Jag tackade självfallet ja och ska strax gå och lägga mig för att vara extra pigg och kry imorgon när dom kommer och hämtar upp mig.

En komiker filmar på Mosebacke

Ikväll gick befann jag mig för tredje gången bakom en videokamera på Mosebacke.
Det är nämligen där Özz Nûjen har sin så fyndigt döpta talkshow, "Özz Nûjen Talkshow".
Özz är en riktigt bra talkshow värd och han har en skön kemi med publiken och sina gäster.
Det är upplagt som så att gästerna ska egentligen inte underhålla, utan det är en vanlig talkshow med (oftast) vanliga frågor.



För två veckors sedan var Måns Möller och Fares Fares gäster, och förra veckan var det Mikael Tornving och Björn Granath. Den här veckan var det Björn Gustafsson och Dilba.
Jag såg verkligen fram emot att träffa Björn och när han kom så hälsade han artigt och så småpratade vi lite om att vi antagligen skulle jobba ihop igen, då han kommer vara med i "Poocs", en annan talkshow jag filmar (men mer om det en annan gång)



Kvällen gick jättebra, Özz var på G, och både Björn och Dilba var riktigt roliga. Mosebacke var till kvällen i ära fullproppat med små, kåta tonårstjejer. Det var fanimej snigelspår överallt.
Jag satt mittemot och brevid 7 tjejer på tunnelbanan hem och det enda dom gjorde va att prata om Björn, jämföra Björn med killar på deras skola, kolla på bilderna dom tagit på Björn, och ringa upp folk och berätta att dom hade sett Björn. Hehe, det var riktigt underhållande.



På tal om Björn, så tror jag att jag har sett Sveriges näste Björn Gustafsson ikväll, han heter Nicklas Perslow och är 14 år gammal, och han är Özz's praoeleve. För att vara 14 år så verkade han vara riktigt down-to-earth och han var extremt rolig. Jag ska filma honom på Norra Brunn imorgon och även köra en liten intervju, så kom ihåg var ni såg det först.....  NICKLAS PERSLOW, SVERIGES KOMIKER KUNG!!

Början på en komikers upptäckt

Kort summering:

Jag heter Petter Bristav
fyller 22 i april
born and raised i Skara
flyttade till Stockholm sommaren 2007
pluggar just nu på Sundbybergs Folkhögskola, med inriktning "FILM"
har sen några månader tillbaka jobbat för www.comedytv.se och har genom denna underbara arbetsplats kommit i kontakt med Sveriges komiker-elit. Jag har träffat Henrik Schyffert, David Batra, Björn Gustafsson, Måns Möller, Özz Nûjen, Hasse Brontén, Thomas Järvheden, Tobias Persson, André Wikström, Ola Söderholm, Michael Tornving, Björn Granath, Fares Fares, Petra Mede mfl.




nu har jag beslutat mig för att pröva på detta (i skrivande stund) hypade yrke. det är inget jag har bara fått för mig, jag minns att redan som barn var jag fascinerad av stå-uppare som Babben Larsson, Jonas Gardell, Ronny Eriksson som jag såg på "Släng dig i Brunnen" som gick på TV.



jag ska satsa först och främst på att uppträda på BungyComedy i Sthlm för att få en känsla för hur det är. Sen ska jag söka till StandupStar, en komiker-skola där Özz Nûjen är rektor.

RSS 2.0