Ett roligt klipp.


Kafé Klavér

Jag konfade en standupkväll på ett litet fik som heter Kafé Klavér. Mysigt ställe, men det var fler komiker än publik, tyvärr.
Jag prövade lite nytt material, det var inte så mycket skämt som det var tankar om anti-gravitation och män & kvinnor.

Super-Week: Dag 8

Sista kvällen av Super-Week var på min egna klubb SUP - Stand Up Pub.
Kvällens lineup bestod av Marja Nyberg, Evelyn Mok, Ahmed Berhan, Marcus Johansson och Soran Ismail.

Jag gjorde en grym tabbe som såhär i efterhand är ganska rolig.
Evelyn Mok har en karaktär som hon kör där hon är typ blyg och nervös. I slutet av hennes akt säger hon "Här kommer tre skämt som Petter skrev åt mig och tvingade mig att läsa upp", varpå hon läser upp tre rasistiska skämt om kineser. Jag hade inte skrivit dom utan det var en del av hennes act.
Efter skämten säger hon "En applåd för Petters skämt", fast jag hör bara "En applåd för Petter". Jag tror då att hon är klar så jag går upp på scenen och tar mikrofonen från henne och hon står bara och tittar på mig, och jag tänker "ah, det här är hennes scenkaraktär", så jag ber henne ta sina papper och gå.
Nu börjar folk bua och jag har ingen aning om varför, jag tyckte att dom var taskiga som bua åt Evelyn när hon hade varit superbra.
När jag sen börjar påa nästa komiker så ropar Ahmed att Evelyn inte var klar varpå folk börjar bua igen och jag inser då att det är mig dom buar åt. Jag ropar upp Evelyn igen och hon kommer upp på scenen och säger "Det här är inte första gången det här händer" sen tar hon ut micen ur stativet och säger "tack" och sätter tillbaka micen och går. Klockrent
Jag har fortfarande ingen aning om vad det var som hände utan det är först efteråt jag får berättat för mig att jag måste ha hört fel.
Efter det hade publiken i princip bestämt sig för att jag inte var bra, så jag hade det tufft men hade lite roligt publiksnack med folket längst fram.

Soran rundade av kvällen tillsammans med en publik som var lite på lyset.

Super-Week: Dag 7

Super-Week var till en början endast 6 gig, men det dök upp två till som kompletterade veckan perfekt.
Efter söndagens miss på Big Ben fick jag revansch på Boulevardteatern på måndagen.

Först var det Bungy-Comedy och det var bra sug från publiken redan då, medans juryn möttes för att bestämma vilka som gick vidare direkt till final så gjorde Isak Jansson ett RIKTIGT bra gig, och publiken kokade!

Efter pausen så var jag första komikern upp och jag tror att det var för att jag sög så hårt dagen innan som gjorde att allt flöt på perfekt. Publiken var bäst och det gjorde mig bättre.

Super-Week: Dag 6

Körde endast min Jennifer Aniston-rutin på Big Ben.
Det gick inte alls.
Jag åkte hem och grät.

Super-Week: Dag 5

Fan jag ligger lite efter i rapporteringen, närmare bestämt 10 dagar efter. Men vi kör igenom det lite snabbt.
Dag 5 av Super-Week var på Skandiabiografen där http://www.roadproduktion.se anordnar "Standup på Bio" en gång i veckan. Jag hade äran att få uppträda tillsammans med Özz Nûjen och Lasse Karlsson, och Christopher Linell va konfa.
Det gick bra, men jag sjabblade bort ett eller två skämt i mitten men mina skyltar funkade bra på slutet.
Özz var lysande som vanligt och Lasse bad mig söka hjälp.
En helt ok kväll.

RSS 2.0