Extras...

Gott Nytt på er.

Jag har i mellandagarna sträckkollat den underbara tv-serien "Extras" med Ricky Gervais och måste bara länka till några klipp.
Jag älskar när kändisar bjuder på sig själva.



Dan' före dan'

Sitter hemma och har lekt med mina kära syskonbarn hela dagen (eller iaf 2-3 timmar).
Har inte riktigt kommit in i julstämningen än eftersom det är mer "Trasdockorna" än "Absolut Christmas" i dvd-spelaren.

I Skara...

Igår lämnade jag mitt hem i kungliga huvudstaden och begav mig till "my old stomping grounds" dvs. Skara.

Först var det mat med mor och far, det bjöds på fläskfilé, potatisgratäng och coleslaw. Det var inte dumt alls, jag har nog inte ätit så mycket av hemlagad mat på väldigt länge.

Sen kom Martin över och vi satte oss framför datorn och gick igenom youtube eftersom vi inte har kunnat göra det sen han flyttade hem till Skara för 2-3 månader sen. Vi brände igenom några riktiga klassiker såsom "Kenny Rogers Jackass" och "Jim Carrey Standup" (båda länkas till nedanför.

Resterande kvällen spenderade jag på Stadshotellet i Skara tillsammans med goda vänner, och en hel del andra.
Visst, det är skönt och avslappnande att vara i Skara, men man påminns ständigt om varför man inte bor där längre.
Ciao




BungyComedy finalen...

Jajjemensan då va Bungy Comedy över och jag kom på.......... fjärde plats...      delad fjärde plats.

Jag är lite besviken över att jag inte kom i top 3 eftersom jag var riktigt nöjd med själva giget och publiken tyckte t.om. dom grova skämten. Men men, det är bara att gå vidare.
Det som suger mest är att dom som kom i Top 3 får tid på Skrattstock nästa år, nu måste jag fixa tid där på egna meriter.

En annan grej som hände igår innan tävlingen var att Özz berätta att Boulevard-teatern har blivit anmälda p.g.a. ett skämt jag drog där i lördags. Jag tyckte det var oerhört smickrande att någon tar mig på sådant stort allvar att dom känner att dom måste anmäla det. Özz fattade inte varför jag tyckte det var kul och jag visste inte om han skämtade eller om han var allvarlig.
Jag berättade det för Aron (Flam) och det första han sa va "grattis" och sen sa han att nu kände han sig underlägsen eftersom han aldrig blivit anmäld (vilket är konstigt eftersom samma kväll som jag blev anmäld så stod Aron på scen och körde 6 st barnporr-skämt.)

Hur fan kan man anmäla ett skämt? Vad förväntar dom sig hända? 
För det råder väl fortfarande yttrandefrihet i Sverige eller har jag missat nått sen alliansen tog över?
Vad förväntar sig en publik när dom går till en standupshow med enbart en massa UNGA, OETABLERADE komiker? "Har ni tänkt på det här med flygplansmaten?"


Bungy Comedy

Igår var det semifinal nr.1 i Bungy Comedy.
När jag kom dit fick jag se att jag var nr 5 på listan och det kändes bra för då slipper jag öppna och publiken hinner inte tröttna på standupen.
Från början skulle vi ha varit 22 st som tävlade om 10 platser i finalen, men folk dök inte upp så helt plöstligt var vi bara 17 som tävlade om 10 platser, vilket stärkte självförtroendet lite.

Jag hade turen att ha två riktigt bra komiker precis före mig som värmde upp publiken och när jag kom upp på scenen så kändes det som allt bara flöt jättebra. Kände mig lite stressad eftersom det var en tidsgräns på 3 minuter och jag hade inte tajmat mig själv så jag hade ingen aning om jag hade för mycket eller för lite material som jag tänkte säga. När jag märkte att jag hade för lite så slängde jag in en ny grej som jag kom på igår innan House of Comedy.
Jag hörde Özz's distinkta skratt flera gånger under mina tre minuter och när jag klev av kändes det riktigt bra.

I andra akten satte jag mig i publiken och sen väntade jag spänt på juryns beslut.
Det var förra årets vinnare Elina som räknade upp vilka som hade gått vidare och hon började med 4 killnamn sen sa hon "och här kommer tjejerna" och då trodde jag att resten av dom som gick vidare var tjejer så jag blev lite nervös, men till slut sa hon även mitt namn.

Nu blir det till att ladda inför finalen om två veckor!
Tills dess så kan ni titta på det här klippet


House of Comedy, igen...

Fan va skönt!
Mitt förtroende på mina egna skämt var nere i botten efter Komikaze i tisdags, och eftersom det är Bungy-semi imorgon så intalade jag mig själv om att jag måste vara bra ikväll på House of Comedy annars kommer jag va kass imorgon. 
Som tur var så gick det bra, körde lite nya grejer som funkade men som behöver trimmas.
Det var tema-kväll ikväll på House of Comedy och temat var "rippa din favoritkomiker" och jag valde att rippa Andy Kaufman. Från början var det tänkt att jag skulle köra rutinen där han äter glass (thats all he does) men i sista stunde valde jag att köra den klassiska Mighty Mouse (klipp finns nedan)
Publiken hade ingen aning om vem Andy Kaufman va men dom uppskattade det iaf.

Imorgon är det som sagt Bungy-semi och jag är taggad som fan!




RSS 2.0