Norra Brunn, Fashing och Big Ben

Jag säger bara Måns Möller!
I lördags stod han ärligt talat i 20-25 minuter och publiksnackade helt utan material, och det var inte sånt där "nu ska vi se hur tokigt det kan bli"-publiksnack utan det var mer "spänn fast er för nu kommer ni garva som fan"-publiksnack. Han var helt otrolig. Bäst var det när han gick på två holländare som satt närmast scenen.
Efter Norra Brunn så stack vi till Fashing, fashin eller fasching, hur det nu stavas, det ligger iaf bredvid Casino Cosmopol.
Dom hade Soul-kväll där och spelade i princip bara bra musik. Och som vi dansade. Alla var helt slut när vi stack därifrån vid 3-tiden. Det var första gången på länge jag gick ut och enbart dansade. Drack en öl och det tror jag är rekord för 2009.

Igår var inte en helt vanlig kväll på Big Ben, eller jo det var det om man bortser från faktumet att Henrik Schyffert uppträdde. Jag antar att han var där för att pröva nytt material inför Big Comedy turnén.
Materialet var bra men med lite för många äldre referenser som jag absolut tror funkar på Big Comedy-publiken men gick inte riktigt hem hos Big Ben-publiken.
Sen så avslutade han med sin Christer Sjögren-rutin som jag älskar och den satte punkt för min kväll. Kodjo uppträdde efter Schyffert men jag var helt slut och gick hem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0